Laatste nieuws

24-7-2018

Beatles Quiz in Blokker

    Beatles Quiz in Blokker

Op 6, 7 en 8 juni swingt het weer de pan uit. Tijdens het Blokker Festival 2014 wordt uitbundig het jubileum ’50 jaar Beatles in Blokker’ gevierd. Alvast een voorproefje tijdens de Beatles Quiz op zondagmiddag 9 maart in Café de Harmonie te Oosterblokker.

Vinyloog stelt vragen

In de sixties vlogen de singletjes over de toonbank. Nog steeds is het plaatje van vinyl razend populair. Vraag maar aan vinyloog Berry van Diepen. Hij organiseert door het hele land de Berry Quiz. En die heet nu in Blokker de Beatles Quiz. Aan de hand van de singles die Berry draait, stelt hij vragen aan de muziekminnende deelnemers. Met mooie prijzen voor de winnaars!

WIN GRATIS ENTREEKAARTJES

Gek op The Beatles of gewoon een liefhebber? Het maakt niet uit. Tijdens de Beatles Quiz kan iedereen winnen. Quizmaster Berry houdt er rekening mee dat niet elke deelnemer de Beatlesbijbel uit zijn hoofd kent. De opzet van de quiz is zo, dat je al snel een punt scoort. Maar er zijn natuurlijk altijd listige vraagjes… Graag naar het Beatlesfeest in De Koedshal? Doe mee! Stichting The Beatles in Blokker stelt o.a. gratis entreekaartjes beschikbaar als prachtige prijs. En er is natuurlijk nog veel meer leuks te winnen…

BLOKKER FESTIVAL 2014

Meer weten over het Blokker Festival? Op www.thebeatlesinblokker.nl vind je alle informatie. Er is geweldige muziek uit binnen- en buitenland. En er zijn exposities en festiviteiten in het hele dorp. Maar eerst naar de Beatles Quiz!

WAT : Beatles Quiz
WAAROM: 50 jaar Beatles in Blokker
WAAR: Café de Harmonie, Oosterblokker
WANNEER: Zondag 9 maart
HOE LAAT: Open 15:00, aanvang 16:00
OPGEVEN: via info@thebeatlesinblokker.nl
KOSTEN: € 2,50 per deelnemer
WIE : Quizmaster Berry van Diepen